August 10, 2020

Copii

Program de vacanta pentru copii - Summer Challenge

Program de vacanta pentru copii - Summer Challenge

Flori de portocal

 

Dragi părinți, ne bucurăm să vă informăm că de luni, 5 iulie, va asteptam cu drag la programul de vacanta Summer Challenge . Am decis sa numim astfel programul de vara deoarece va fi o provocare si pentru noi si pentru copilasii care ne vor calca pragul. Responsabilitatea si regulile vor deveni cuvinte de baza si ne vor apartine atat noua, cat si dvs.
Pentru sănătatea copiilor, dar si a noastra, vom respecta cu strictete noile Regulamente de Igiena și Sănătate impuse de autoritati, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 ☢️: curatenia, dezinfectarea si distantarea, care sper ca va fi posibila, fiind vorba totusi de copii care sunt convinsa ca vor incerca sa interactioneze si sa se joace impreuna.
Flori de Portocal se va deschide asadar pe 5 iulie, daca avem minim de 8 copii înscriși si maxim 12! Pentru ca ne dorim sa limitam cat mai mult interactiunile cu noi veniti, ne dorim un grup constant cu abonament saptamanal.

activitate flori de portocal Summer Challenge iunie 2020

Activitățile se vor desfășura în spatiul nostru, dar si in aer liber 🤸‍♀️🤾‍♀️, nu dispunem de un spatiu propriu insa avem posibilitatea sa ne desfasuram nestingheriti activitatile outdoor vis a vis de Iulius Mall, in 3 locatii kids friendly, unde desfasuram in mod constant activitati outdoor si la programul afterschool. ⛹️‍♀️🤼‍♀️🤸‍♂️
Activitatile vor cuprinde ateliere de pictura 🖌🎨, teatru 🎭, craft ✂️✏️🖍, calatorii imaginare cu proiectii si miscare, vom desfasura jocuri in aer liber si vom oferi copiilor sprijin la temele de vacanta acolo unde va fi cazul si ni se va cere. Programul va fi unul variat in fiecare zi si adaptat la nevoile si dorintele copiilor.
Programul nu include micul dejun sau pranzul, copiii vor putea sa aduca fiecare un pachetel pe care il vom servi intre orele 9.00-9.30.
Viziera sau mascuta va fi obligatorie pentru activitățile indoor, recomandam viziera.😷
Puteți înscrie copiii la program scurt 8:00 - 13:00 la numarul de telefon ☎️0740574524 sau pe adresa de mail 💻Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , mentionand numele copilului si varsta. ❗️❗️❗️Daca vom avea cereri vom putea initia si un program lung de la 8.00-17.00, insa doar la cererea parintilor si in cazul in care avem minim 8 solicitari in acest sens.
❗️❗️❗️Pentru o buna organizare a activitatilor inscrierile vor avea loc pana pe data de 1 iulie.📞☎️ Sunati din timp si rezervati un loc la Summer Challenge Flori de Portocal. 🌞

Săptămâna copiilor de toate vârstele, la Teatrul Luceafărul

Săptămâna copiilor de toate vârstele, la Teatrul Luceafărul

 

Săptămâna care urmează va fi consacrată în programul online al Teatrului Luceafărul din Iași Zilei internaționale a copiilor, 1 Iunie. Evenimentele se vor derula în spațiul digital și vor viza spectatori de toate vârstele, întrucât artiștii ieșeni consideră că indiferent de data nașterii, putem rămâne tineri și ne putem copilări toată viața.

Evenimentul se intitulează Săptămâna copiilor de toate vârstele și se va desfășura pe canalul You Tube al instituției pentru copii și tineret și pe contul Facebook, în perioada 26 mai – 1 Iunie. Este vorba despre miniaturi de maxim 5 minute, inedite, lucrate și filmate de actori, utilizând ca mijloace de expresie storytelling-ul, teatrul de hârtie, teatrul de umbre, propunând exerciții de memorie, ludic și creativitate, o întâlnire năstrușnică, în plină vară, cu Moș Crăciun, sfaturi ecologice și multe alte surprize. Îndemnul nostru este să nu uitați să aplaudați!

Teatrul Luceafarul intr o iarna fara zapada Iasi

"În fiecare zi, în mediul electronic vor fi postate dimineața și seara aceste eșantioane de inventivitate, începând de marți, 26 mai și până pe 1 Iunie. Evident, vom continua difuzarea duminicală, la orele 11, a spectacolelor online, sub genericul «La distanță, dar în continuare împreună!». Pe 31 mai, va fi «Fram, ursul polar» după Cezar Petrescu. Concursurile atașate vor merge și ele mai departe, întrucât ne-au oferit o mulțime de reacții emoționante din partea celor care ne urmăresc. Reacțiile vin nu numai din toată România, ci și din Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Franța etc. Unul dintre avantajele online-ului e că traversează foarte ușor granițele. Ne gândim chiar să păstrăm o secțiune online a activității noastre artistice și după revenirea în sălile de spectacole", a precizat criticul de teatru Oltița Cîntec, director artistic.

Echipa Teatrului Luceafărul se pregătește intens și pentru momentul reluării spectacolelor cu public, cel mai probabil după 15 iunie, într-o primă fază, în aer liber. Decizia aparține autorităților centrale.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!