Urări și mesaje de felicitare de Sfinții Constantin și Elena 2020

Urări și mesaje de felicitare de Sfinții Constantin si Elena

 

Pe data de 21 mai se sarbatoresc Sf Constantin si Elena. In aceasta zi puteti trimite mesaje de felicitare sau urari celor care poarta nume precum:

- nume serbate pentru Sfântul Constantin: Constantin; Costea; Costel; Costache; Costin(a); Codin(a); Constanța; Constantiu; Costandin(a); Constantina; Dinu; Dina; Tinu; Tina; Costel(uș); Costelica; Costică; Costas; Tica; Ticu; Titi(șor); Titel(us); Dinicu; Dinică; Tinuț; Tinel; Tanța; Tănțică; Tanți.

- nume serbate pentru Sfânta Elena: Elena; Elina; Eleni; Elenca; Ela; Eli; Eleonora; Helena; Helene, Helenca; Heleni; Helinca; Ilina; Ilinca; Ileana; Ilenuța; Ilenuș(a); Ilinuța; Leana; Lenuța; Lenuș(a); Leanca; Lena; Leni; Lina; Nora; Nuța; Nuți; Nuțica; Nuțisor.

Cei care doresc sa trimita urari sau mesaje de felicitare celor dragi se pot inspira din cele propuse de noi pentru a crea altele noi sau le pot trimtie asa cum sunt. Iata ce urari de felicitare va propunem noi.

Urări și mesaje de felicitare de Sf Constantin

 

Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

----------

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

----------

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, Constantine îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile senine si însorite!

----------

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

----------

Să ne trăieşti, ani mulţi si buni,
Norocul să-ţi dea ghes mereu, minuni,
Orice dorinţă-ţi pui să se-mplinească,
Iar anii care trec te-ntinerească! Un cer albastru fără nori,

----------

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

----------

La zi aniversara îţi urez numai de bine, îţi doresc sănătate, împliniri, realizări şi un sincer „La mulţi ani!”

----------

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

----------

La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

----------

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne! La multi ani!

----------

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

----------

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

 

 

Urari mesaje felicitare sf constantin si Elena Iasi 365 2020

 

Urări și mesaje de felicitare pentru Sf Elena

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! “La multi ani!!!” 

----------

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Elena!

----------

Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani din suflet!

----------

Îţi doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubita de toţi prietenii tai. Cu drag, …

----------

Cu ocazia onomasticii, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri! La Mulți ani, Elena!

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însotească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin şi Elena cât mai frumoasă!

----------

E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

----------

Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

----------

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

----------

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani Elena!

----------

 Fiecare clipă care se scurge să te aducă tot mai aproape de visurile tale. De ziua ta să prinzi aripi care să te poarte dincolo de orice iluzie către fericirea adevarată. La mulți ani, Elena!